schaar Danielle.jpgef3c7f98230ba8a94bef67c457f79605.jpg

 

 
Gepost: zojuist
Beste klanten,
het nieuwe jaar 2020 is inmiddels al weer aangebroken en de komende jaargetijden met hun pracht en praal geeft mij de uitdaging om met U samen te kijken naar de nieuwe trends  op het  kappersvak gebied. Zoals afgelopen jaar wil ik U ook dit jaar weer heel graag voorzien van  een mooi trendy kapsel.
Het afgelopen was  een jaar met verschillende nieuwe trends en ook dit jaar willen wij weer alles gaan bieden wat mogelijk is in de kapperswereld gebaseerd op de nieuwe looks van Parijs ,de bakermat op kappersgebied en wat natuurlijk het beste bij u past.Ook dit jaar zal weer in het teken staan van Curlsys kapsels ,waar ik bestaande  en  nieuwe klanten graag mee wil verblijden naast mijn traditonele kapperstechniek.
Inmiddels weet men mij als hairstylist goed te vinden via Face book,de website Hofmanhairstyliste en door mijn naam in te typen in google. Een vraag naar een hairstylist - thuiskapster CurlSys kapper die op meedere gebieden  bekend  is in het kappersvak daar is natuurlijk steeds meer behoefte aan..Klanten die in het verleden styl of licht gekruld haar hadden gaan  nu  met een mooi Curlsys kapsel naar huis . Dit wordt door vrienden en kennissen in de wijde omgeving opgenomen en hierdoor komen bestaande en nieuwe  klanten met de vraag of ook deze techniek bij hun mogelijk is hiermee  te voorzien.Dit maakt mij natuurlijk erg blij als kapster, want waardering is waar je het voor doet.Mensen blij maken is mij passie !!Verder is  de prijs  en het gemak aan huis heel prettig en doet zeker  niet onder voor  een grote salon in de stad.
Ik word inmiddels dan ook  regelmatig gebeld of geappt met de vraag of  dit ook mogelijk is bij deze klant.,want krul is er weer in .Wat is er dan niet mooier om dit met een  CurlSys  kapsel te doen ,want uw haar ondervindt geen  schade van deze techniek,maar maakt het haar juist gezonder en dikker!
Het is dan ook te  merken  dat  de vraag naar deze techniek  in een stijgende lijn is en men mij weet te vinden.door de mond op mond reclame of via deze site.Ook U kunt zoals andere op mijn Curlsys pagina  lezen wat het precies inhoudt en appen voor een afspraak voor nader uitleg!.
Zelf ben ik ook een van die gelukkige kapsters die deze techniek van Brain Mclean beheerst met een aantal andere kapsters in Nederland die ook  gecertificeerd  zijn tot CurlSys  kapper.
U kunt hierover meer  lezen elders op mijn website onder Curlsys, wat de  mogelijkheden zoal zijn en om  eventueel een afspraak met mij Hofmanhairstyliste te maken. U krijgt dan een natuurlijk kapsel voorzien van slagen of  krullen ,zonder dat ik gebruik maak van agressieve waterstofperoxide en uw haar alleen maar natuurlijk krult en dikker wordt . U  ziet letterlijk  de slagen en krullen te voorschijn komen  uit het niets. Dit maakt deze  kniptechniek juist zo bijzonder en als een van de CurlSys kapsters in Nederland wil ik ook U dit graag aanbieden.. 
Verder krijg  ik  natuurlijk ook zeer veel waardering voor mijn werk als allround traditoneel thuiskapster  welke dus nu uitgebreid  is  met CurlSys kapster . Hier  ben  ik  natuurlijk zelf ook heel erg  trots op. Verder blijf  ik  natuurlijk ook continu bezig als allround kapster bij met  de nieuwe trends  in de kapperswereld .

Dankzij u als trouwe klant ben ik inmiddels ruimschoots voorbij aan mijn uitdaging  als thuiskapster door mijn  prijzen betaalbaar te houden. .Helaas heb ik die  iets  moeten verhogen zoals vele,door de prijsstijgingen in begin 2019.. Dit jaar wil ik  mijn lat weer hoger gaan leggen en  eigen een salon in  mijn nieuwe huis  bouwen zodat u dan meer beschikking krijgt over privacy wanneer u beslist om bij mij thuis te komen. .U kunt dan kiezen uit  mij als kapster bij U thuis of bij mij aan huis. 
Ook op dit moment kunt u nog steeds bij mij thuis komen maar een eigen salon is natuurlijk prettiger dus die is in aankomst.
Ik zie u dan ook graag voor een  volgende afspraak uw thuiskapster Danielle !!!!
 
Nieuwe acties!!!
Nu voor de komende maanden ga ik natuurlijk weer  acties opzetten,  daar hoort U snel  meer over!!!
Deze kunt U  later op Face Book ,google Maps,Linkedin en Twitter terug vinden.
Dus blijf mij volgen op Face Book ,Instagram en op  mijn website!! u zult dan niets missen
Nieuwe  acties  vindt u op mijn Face book site die nu  van start zijn gegaan .

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak met de thuiskapster

Maak een afspraak