Beste klanten,

Een nieuw jaar met nieuwe acties !! Inmiddels  ben ik  gecertificeerd  met een  licentie voor Curl Sys 3  kapster. Hiermee kan ik  veel klanten blij maken en dit voor een zeer scherpe prijs. De meeste nieuwe klanten heb ik inmiddels al voorzien van deze  mooie techniek waarover U meer kunt lezen op mijn CurlSys pagina. De vraag naar deze techniek wordt langzaamaan groter en groter, maar men is nog een beetje onbekend met deze techniek. Toch merk ik dat het aantal afspraken die  hiervoor worden gemaakt groeien, mede door  de mond op mond reclame en de regelmatige  bezoekjes op mijn website. 

Het nieuwe jaar is er een met veel nieuwe trends waar krullen of slagen in het haar niet meer aan mogen ontbreken en vele weten gelukkig  mij dus inmiddels te vinden en deze techniek volop te waarderen..

U kunt wanneer U geinteresseerd bent met mij  een afspraak maken om een behandeling te bespreken. Dus wilt U ook slag of een  krul zonder chemische middelen in uw haar, dan stuur mij een App of een bericht op deze website via klantencontact  of een belletje dan zal ik u graag te woord staan en bij u langskomen. 

Verder merk ik ook een groeiende  klantenkring in mijn allround kappersvak, klanten vinden mij door de mond op mond reclame en waarderen mijn kwaliteiten als allround kapster. Ook het  afgelopen  jaar  is heel  mooi afgesloten en ik heb veel  nieuwe klanten  mogen ontvangen in mijn thuiskapsterbedrijf, deze allemaal  uit de wijde omgeving. Deze klanten zijn inmiddels deel geworden in mijn klantenbestand. Hieruit blijkt weer eens dat men zeer te spreken is over mijn kwaliteiten als thuiskapster, waar ik natuurlijk zeer trots op ben. Ik blijf mij natuurlijk continu bijscholen in de laatste trends van het allround kappersvak te Hoofddorp bij L'Oréal, want anders loop je achter en dat mag natuurlijk niet als kapster. Ook voor  Curl Sys kapster moet ik continu trainingen blijven volgen  in Winterswijk. Ik blijf dus steeds mijn best doen om u de allerbeste service te blijven bieden op mijn vakgebied ook als allround kapster tussen mijn werk als thuiskapster door. 

U kunt altijd kijken voor  nieuwe  acties  op mijn bedrijfs Facebook site! Kijken of hier op mijn site Hofman hairstyliste. www.hofmanhairstyliste.nl.

Imiddels ben ik al een begrip  in de wijde omgeving, rest mij  U nog een mooi jaar toe te wensen.

Met vriendelijke groet,

Daniëlle 

Hofman Hairstyliste