Proefbruidskapsel

U kunt kiezen om bij het gesprek alvast een proefkapsel te laten maken door mij, of dat we later een proefkapsel maken als bijvoorbeeld al bekend is wat voor jurk of pak u aan doet.

Tijdens het kennismakingsgesprek maak ik een begroting van de kosten voor het kapsel. Dit kan nog afwijken als blijkt dat u uiteindelijk iets anders wilt bij het proefkapsel.

Voor het proefkapsel neem alle tijd om verschillende kapsels te proberen. Als u iets echt niet mooi vindt, wil ik ook graag dat u het eerlijk zegt. Uiteindelijk is het de dag van uw leven dus alles moet voor u perfect zijn. Mocht u na het proefkapsel toch door iemand anders op uw bruiloft uw haar laten opsteken, dan reken ik voor het proefkapsel €25,00 en voor de echte bruidskapsel is €55,-
 

De dag van de bruiloft

Op de dag van de bruiloft kom ik ruimschoots van te voren bij u thuis om zo min mogelijk stress te veroorzaken. Samen met u bespreken wij al ruim van te voren wat het handigste is qua tijd en wat het handigste is voor de visagiste, mocht u een apart een  visagiste laten komen zodat wij niet bij elkaar in de weg zitten.
Over het algemeen blijf ik tot de jurk is aangetrokken. Als er dan een plukje nog los schiet kan ik dat nog mooi bij werken.
 

Hoe wordt de prijs voor een proefkapsel berekend?

Pas als ik uw haren heb gezien en gevoeld en ik weet wat U ongeveer  wilt qua kapsel, kan ik beginnen met het proefkapsel. De tijd die ik dan ongeveer bezig ben met het proefkapsel houd ik bij zodat ik kan inschatten hoeveel tijd ik op de trouwdag nodig heb voor het definitieve bruidskapsel. Als het proefkapsel helemaal naar uw zin is, dan kunnen wij een prijs afspreken en ook  de tijd die ik aanwezig moet zijn op de trouwdag.

De uren die ik met het proefkapsel bezig ben en het uur, of de uren, die ik op de trouwdag bezig ben reken ik bij elkaar. Het eerste uur reken ik €55,00. Hierin zitten alle kosten van de speldjes, haarlak etc. in verrekend. Voor elk uur dat ik daarna nog bezig ben reken ik €35,-.

Als ik bijvoorbeeld: met het proefkapsel  2 uur bezig ben  geweest en ik verwacht met het
bruidskapsel 1 uur bezig te zijn, dus in totaal 3 uur, dan reken ik: €55,00 + €35,- + €35,- = €125,00 (natuurlijk is dit een voorbeeld, daar voor elke bruid de tijd die ik nodig heb kan verschillen !)

Sommige bruiden vinden het fijn als ik nog blijf tot de jurk is aangetrokken om eventueel nog verschoven speldjes of losse plukjes haar goed terug te zetten, of om te assisteren bij de sluier die nog in het haar moet. Als U wilt dat ik hiervoor nog even blijf, maar U trekt de jurk niet
gelijk aan nadat ik klaar ben met de haren, bijvoorbeeld omdat U eerst gaat lunchen of de visagist moet haar werk nog doen, dan reken ik voor de tijd die ik tussendoor moet wachten nog €17,50 per uur extra. Trekt U wel gelijk de jurk aan, dan reken ik geen extra kosten voor het
wachten.
 

Een bruidskapsel is altijd inclusief

  • Kennismakingsgesprek
  • Proefkapsel (meerder kapsels tot u tevreden bent)
  • Schuifspeldjes en elastieken (dus geen accessoires zoals bloemen enz.)
  • Bus harde haarlak voor bij de bruiloft, zodat ook bij harde wind het kapsel perfect blijft zitten
  • Een kapsel dat de hele dag mooi blijft.